Brobyggande i ton och bild
Palladium, Malmö

Öresunds kammarorkester har låtit komponera ett nytt musikstycke av den svenske kompositören Jörgen Dafgård: Konsert för violin, viola och stråkorkester. Detta nya stycke framförs med Duo Gelland som solister.
Veckorna fram till premiären i maj 2023 i Malmö kommer en workshop att hållas i samarbete med Malmö Kulturskola, där en grupp konststudenter i samarbete mellan tonsättaren, kammarorkestern och Duo Gelland skapar bilder och idéer utifrån musik.

Konserter i Malmö, Lund, Köpenhamn och hösten ev. i Lübeck, och där
barnbilderna presenteras också i ett bildspel och en mindre utställning.
Aktiviteterna kommer även att dokumenteras och läggas ut på sociala medier

Praktisk information

Dato

Söndag 7 maj 2023

Lokation

Palladium,
Södergatan 15,
211 34 Malmö,
Sverige

Youtube link

Youtube link