Brobygning i toner og billeder,
Palladium, Malmø

Kammerorkester Øresund har fået komponeret et nyt stykke musik af den svenske komponist Jörgen Dafgård: Koncert for violin, viola og strygeorkester. Dette nye stykke opføres med Duo Gelland som solister.
I ugerne op til uropførelsen i maj 2023 i Malmø, vil der i et samarbejde med Malmø Kulturskola, blive afholdt en workshop, hvor en gruppe kunstelever i samarbejde mellem komponisten, kammerorkestret og Duo Gelland skaber billeder og ideer ud fra musikken.

Koncerter i Malmö, Lund, København og efteråret evt. i Lübeck, og der
præsenteres også børnenes billeder i diasshow og en mindre udstilling.
Aktiviteterne vil også blive dokumenteret og lagt ud på sociale medier.

Praktisk information

Dato

Søndag 7. maj 2023

Lokation

Södergatan 15,
211 34 Malmö,
Sverige

Youtube link

Youtube link