Brobyggande i ton och bild
Musikhøjskolen, København

Öresunds kammarorkester har låtit komponera ett nytt musikstycke av den svenske kompositören Jörgen Dafgård: Konsert för violin, viola och stråkorkester. Detta nya stycke framförs med Duo Gelland som solister.
Veckorna fram till premiären i maj 2023 i Malmö kommer en workshop att hållas i samarbete med Malmö Kulturskola, där en grupp konststudenter i samarbete mellan tonsättaren, kammarorkestern och Duo Gelland skapar bilder och idéer utifrån musik.

Konserter i Malmö, Lund, Köpenhamn och hösten ev. i Lübeck, och där
barnbilderna presenteras också i ett bildspel och en mindre utställning.
Aktiviteterna kommer även att dokumenteras och läggas ut på sociala medier

Praktisk information

Dato

Lördag 13 maj 2023

Lokation

Musikhøjskolen,
Smallegade 12,
2000 Frederiksberg,
Danmark

Youtube link

Youtube link